luni, 15 aprilie 2019

Adenium obesum 'Double White'
      Este un adenium cumparat tot anul trecut de la Valley Succulents. A fost o planta mai necajita, altoiul nu arata prea bine, din port-altoi porneau o groaza de crengute care au afectat dezvoltarea altoiului cu siguranta. Ba mai mult, s-a umplut si de lanosi. La vremea respectiva nu i-am dat prea multe sanse, motiv pentru care el mi-a livrat ceea ce eu i-am oferit. Are toate scuzele din lume. 


       Dupa un boboc chinuit, a urmat o floare vai de mama ei. Are inca boboci, l-am mutat la geam si ii acord ceva mai multa atentie acum pentru ca am un plan cu el: daca altoiul ala chinuit a fost in stare sa faca boboci, ba mai mult sa si tina o floare dubla care este destul de grea, inseamna ca el este totusi bine prins si puternic in acelasi timp.
       M-am hotarat sa-l trec pe lista "urmaritilor" si sa-l lucrez un pic. Intentionez sa-i las si cregutele crescute din baza care cu siguranta vor face flori banale, simple, rosii probabil si sa pastrez cumva altoiul in mijlocul lor cu flori double albe. Ne jucam! sa vedem ce iese. :)
       Ieri am comandat alt adenium alb cu floarea dubla, sper sa primesc o planta frumoasa si sa pastrez doar flori albe pe el :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu